Malé Karpaty

Dobrá Voda - 2006

 Katarínka

1.0.  Trasa Dobrá Voda - zrúcanina kláštora Katarínka

             Jedná sa o trasu typu A -  výjazd je z dediny  Dobrá Voda po hlavnej ceste cca 5km,  smer Dechtice,  kde je odbočka na rekreačný objekt Planinka.  Spodným obchvatom míňame Planinku, prichádza mierny briežok cca 2 km  a prichádzame na poľnú križovatku. Doprava je vratká, cez inú cestu na Dobrú Vodu, rovno skratka do Naháča a doprava k zrúcanine  kláštora Katarínka. Asi po 3 km a miernom briežku prichádzame k zrúcaniine z hornej strany. Od Katarínky pokračujeme smerom k Dechticiam t.j. ďalej po ceste po ktorej sme prišli, asi po ďalších 3-och km prichádzame na parkovisko pred Kararínku odtiaľ je to zasa asi 3 km dolu kopcom  do Dechtíc.  No a z Dechtíc sa vraciame po štátnej ceste 8 km na Dobrú vodu.

 

Katarínka - Horský obchvat

1.1.  Trasa Dobrá Voda - zrúcanina kláštora Katarínka - horský obchvat

 

Hrad

1.2. Trasa Dobrovodský hrad a okolie -  Trasa typu A

             Jedná sa o trasu  typu A - výjazd je z dediny a to dvomi spôsobami : 1. po hlavnej ceste smerok k starej Kovovýrobe za ňou prudko doprava a  po lesnej asvaltovej ceste cca 3 km. Kde je odbočka dolesa v ľavo. 2. cez dedinu na ulicu Záblavie na konci ulice  pri prameni doľava hore  cez úbočie nazývané Pirty. Okolo nivelačného bodu priamo po ceste v pravotočivej poľnej ceste  priamo dolu cez pole k potoku . Cez potok a malým briežkom cez lesík  výjdeme priamo pred odbočkou do lesa na Katarínku.  Stretávame sa priamo tam, kde v bode 1.   Cez les po lesnej ceste  postupujeme do kopca asi 2  km až na úpätie kopca. Na vrchole sa napojíme na cestu, ktorá nás privedie ku križovatke pred Katarínkou. Ďalší postup je ako v predchádzajúcej trase.

Brezová pod Bradlom

2.0.  Trasa Dobrá Voda - Brezová pod Bradlom -  Trasa typu B

 

Hradište pod Vrátnom

2.1.  Trasa Dobrá Voda - Brezová pod Bradlom - Hradište pod Vrátnom - Jablonica - Trasa typu  B

 

Bradlo

2.2.  Trasa Dobrá Voda - Brezová pod Bradlom - Bradlo - Trasa typu C

 

Brezová pod Bradlom

2.3.  Trasa Dobrá Voda - Brezová pod Bradlom

 

Chotár a okolie

2.4.  Trasa Dobrá Voda -chotár a okolie - Trasa typu B

 

Podmariáš

3.0.  Trasa Dobrá Voda - zrúcanina hradu Dobrá Voda - rekreačné stredisko Podmariáš - Trasa typu A

 

Čachtický hrad

3.1. Trasa  Dobrá Voda  - zrúcanina  Čachtický hrad - Trasa typu D

Všetky trasy roku 2006 nemáme zdokumentované,  pretože sme nerátali z tým,  že budeme pracovať na tejto stránke.  A preto Vám ďakujeme za pochopenie.