Malé Karpaty

Dobrá Voda - 2011

 

 

jar 2011

22.04.2011 - po dlhej , ale peknej zime začína konečne sezóna roku 2011, na bicykli som stihol dostať už aj prvý defekt :). Prvé moje kroky viedli pešo s Maxom po poľných cestách , tak aby som svoj chrbát vystavoval prvým jarným slnečným lúčom. Minulý rok bola sezóna veľmi daždivá , ale aj zima bola taká , tohtoročná zima bola pekná a tak dúfam podobne na tom bude aj jar a leto .

Dobrovodský chotár

25.04.2011 - na veľkonočný pondelok som vyšiel na chotárnu obchôdzku zasa pešo , pretože deň pred bola dosť veľká búrka a cesty boli blatisté. No aj tak vychádzka stála za to , prírodou sa niesla omamná vôňa kvetín a zvku lietajúceho včelstva bol prerušovaním trilkovaním vtákov. Jednoducho malý raj :) no keby to tak vydržalo aspoň do októbra. Tu prinášam malé video z prvej vychádzky. VIDEO

priehrada Chtelnica

21. a 22. mája nám príroda ponúkla pekné letné počasie, ktoré na záver dňa prikrášlila búrkou z tepla :) . Teploty sa šplhali k 28 stupňom C a krajinou sa vzášal ľahký vánok, ktorý zo sebou niesol omamné vône kvetín, pokosených lúk a borovicových lesov, ktoré sú na chtelnickej strane od priehrady hojne zastúpené. 21. som absolvoval trasu Dobrá Voda - Vítok _ priehrada - Chtelnica - Dechtice - Dobrá Voda, trasa merala necelých 28 km a trvala 2 hodiny pohodovej jazdy, na druhý deň v nedeľu 22. som túto trasu absolvoval v opačnom garde :). Tu prinášam pár zaujímavých FOTO.